Lås

Lås

Gemensamt för alla dörrmiljöer är ett säkert lås. De senaste åren har tekniken gått framåt i en rasande fart vilket innebär att nu kan man välja mellan att ha ett klassiskt mekaniskt lås med nyckel eller ett digitalt lås. Båda typerna uppfyller samma hårda krav hos SSF och försäkringsbolagen, under förutsättningen att du väljer rätt lås för att få en godkänd låsenhet.

Vi på Säkra Upp AB servar och installerar alla typer av lås vare sig det är låsentrepenad vid nybyggnation eller låsbyten i äldre fastigheter eller privatbostäder.
Säkra Upp AB hjälper er gärna att se över era dörrmiljöer för att säkerhetsställa att ni har godkända lås och skräddarsyr så att slutresultatet passar just er.

Digitala lås

Elektromekaniska lås

Mekaniska lås (privat)

Mekaniska lås (företag)

Kodlås

Dörrstängare / Dörrautomatik

Låsjour i Göteborg, Kungsbacka och Varberg

Erfarna låssmeder med över 15 års erfarenhet av låsjour när du:

  • Tappat nycklarna
  • Haft inbrott i hemmet eller företaget
  • Behöver hjälp med trasigt lås
  • Blivit bestulen på dina nycklar

Ring 010-333 33 95

Utelåst, tappat nycklarna? Våra låssmeder hjälper er vid akut hjälp, dygnet runt, året runt. Vi är ofta på plats inom 30 minuter för att ni ska få snabb och profesionell service.
Vi jobbar med samtliga låstillverkare och har kompletta servicebilar för att kunna ersätta era lås snabbt och effektivt.
Behöver eran dörr bytas på grund av inbrottsskador erbjuder vi självfallet det likaså. Vi har ett urval av både trä och säkerhetsdörrar hos våra leverantörer i Göteborg samt Kungsbacka för snabb installation.
Vill ni även komplettera med larm eller kameraövervakning hjälper våra erfarna låssmeder er med detta likaså.

Låssystem

Låssystem kan delas upp i 3 kategorier, mekaniska låssystem, elektromekaniska låssystem samt elektroniska låssystem.

Mekaniska låssystem är ofta grunden i alla låssystem där fastighetsägaren kan dela upp vem som har tillgång till specifika dörrar. En hyresgästs nyckel kan ha exempelvis ha tillgång till entrédörren, tvättstugan, soprummet samt sin lägenhet medans fastighetsskötaren kan exempelvis ha tillgång till allt ovan men även elcentralen och gemensamhetslokalen.

Våra låssmeder anpassar erat mekaniska låssystem precis så som ni vill ha det utformat och erbjuder de ledande tillverkarna av låssystem på marknaden såsom ASSA ABLOY, Dorma Kaba samt EVVA.

Är ni intresserade av att komplettera eller hellre använda er av elektromekaniska  eller passersystem så kan ni läsa mer om dessa på respektive sida. Länken öppnas i nytt fönster.

Fastighetsägare / fastighetsskötare

Är du fastighetsägare eller fastihetsskötare och behöver hjälp med era lås hjälper vi er att granska era behov när det kommer till passersystem, godkänd nattlåsning med väsentlig funtion, utrymningslås, till och frångänglighet samt dörrautomatik. Detta för att ni som fastighetsägare är ansvariga att säkerställa för att uppfylla kraven om till och frångänglighet för boende samt besökare.

Vi ser över era fastigheter, gör en bedömning om vad som behövs åtgärdas för att passa era krav och behov och genomför dom. Utöver lås jobbar vi även med larm, kameraövervakning, brandskydd,  säkerhetsfilm, solfilm, hammerglass samt bygg. Allt för att ni ska få en totallösning på eran säkerhet.

För att reducera drift och underhållskostnader kan vi även uppföra ett serviceavtal för just era behov.