Passersystem

Passersystem

Säker och enkel inpassering med modernt passersystem

Med ett nyckelfritt passersystem skyddar ni alla delar av fastigheten och skapar en trygg och säker miljö på företaget eller i flerfamiljshuset. Ni styr och får kontroll över vem som rör sig in och ur era lokaler, alla tider på dygnet.

Dörrarna i ett passersystem styrs med tagg/nyckelbrickor/passerkort och ersätter traditionella nycklar. Behöver ett passerkort ersättas, spärras eller byta användare administreras det enkelt elektroniskt i systemet. Det gör att säkerheten bibehålls och skötseln av inpasseringssystemet underlättas. Inga fler huvudnycklar på vift, inga fler dyra lås som måste bytas eller nya nycklar som ska tillverkas.

Exempel på passersystem:

Atrium Krypto är ett webbaserat passersystem med användarvänligt gränssnitt och kan programmeras antingen via den kostnadsfria programvaran eller via webbläsaren, systemet har en hög säkerhet med helt krypterad kommunikation, hela vägen från läsaren till nätverket. Atrium Krypto erbjuder mängder av funktioner bland annat videohantering, hissintegrering, grafisk vy och lockdown funktion för skolor. Med våra bluetooth läsare så får du även möjligheten att använda dig av mobila nycklar för att sköta passeringen, glöm borttappade brickor och koder som ges ut åt höger och vänster, till varje kryptoanläggning så ingår det dessutom 5 stycken licenser för mobila nycklar. Atrium Krypto är ett användarvänligt passersystem som kan byggas ut upp till 500-dörrmiljöer, centralerna kommunicerar med varandra antingen via RS485, det lokala nätverket eller över internet, ifall dörrarna finns på flera olika platser.

A22K är en multifunktionscentral, det är både en mastercentral, undercentral och expandercentral i ett, beroende på vilket du behöver. Centralen hanterar två kompletta dörrmiljöer med upp till fyra läsare. Centralen är förprogrammerad, där varje funktion har en dedikerad in-/utgång vilket underlättar vid driftsättningen av systemet, centralen är dessutom utrustad med inbyggd strömförsörjning och det finns plats för batteri (B7AH) vid behov. För att underlätta för eran del så har vi dessutom försett kretskortet med löstagbara plintar och automatsäkringar.