Låsjour i Göteborg, Kungsbacka och Varberg dygnet runt

Tveka inte på att höra av dig till oss med ditt problem så ser vi till att hitta en snabb lösning!
Våra proffsiga låssmeder är på plats inom 30 minuter för att hjälpa dig. 

Låsjouren svarar på samtal dygnet runt på
010-333 33 95
Gäller Göteborg, Kungsbacka och Varberg med omnejd.

Ring vår låsjour dygnet runt
Låsjour i Göteborg, Kungsbacka och Varberg med omnejd.

Vad kan du få hjälp med via vår låsjour?

Vi hjälper dig med allt inom lås och säkerhet gällande låsöppning, låsbyten och reparationer under dygnets alla timmar. Vi erbjuder även uppgradering av äldre lås till moderna lås samt installation av larm- och övervakningssystem. 

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker med vår service. Våra kunniga låssmeder har lång erfarenhet och kvalitetssäkrar alla arbeten. Vi kompromissar aldrig med din säkerhet. Att anlita en låssmed innebär inte bara trygghet för dig som kund. En låssmed är utbildad för att ta sig in i de flesta typer av lås med minimal skada på lås eller dörr. På så vis är det ett kostnadseffektivt sätt att säkra att det inte uppkommer fler skador än nödvändigt vid ett låsbyte eller låsinstallation. I vissa fall går det att dyrka upp låset och i andra fall behöver man borra upp låset. På säkerhetsdörrar eller säkerhetslås måste man dessvärre alltid borras upp låset. Vår låsjour identifierar snabbt den bästa lösningen för just ditt problem och ditt lås

Akut låsjour i Göteborg, Kungsbacka och Varberg med omnejd

Är du utelåst, har du tappat nycklarna eller blivit bestulen? Våra låssmeder hjälper dig vid akut hjälp dygnet runt – året runt. Vi är ofta på plats inom 30 minuter för att du ska få snabb och professionell service. Vi erbjuder även hjälp med kopiering av befintliga nycklar och arbetar enligt regler för kopieringsskydd. Vi jobbar med samtliga låstillverkare och har kompletta servicebilar för att kunna ersätta ditt lås snabbt och effektivt.

Var erbjuder vi låsjour?

Våra erfarna låssmeder abetar i

  • Göteborg
  • Kungsbacka
  • Varberg
  • Landsbygden runt om dessa städer


Inbrottsskador och ytterligare situationer för låsjour

Behöver din dörr bytas på grund av inbrottsskador? Jouren erbjuder självfallet även reparation av skador och trasiga lås. Vi har ett urval av både trä och säkerhetsdörrar hos våra leverantörer i Göteborg samt Kungsbacka för snabb installation. Säkerhetsdörrarna är förstärkta både i karmen och upphängningen samt utrustade med ett mer avancerat lås vilket gör det mycket svårare att bryta sig in i. Vill du komplettera med larm eller kameraövervakning hjälper våra proffsiga säkerhetstekniker dig att installera ett övervakningssystem. Vi hjälper dig att säkra din bostad eller ditt företag mot inbrott.

Vår låsjour hjälper dig som befinner dig i Göteborg, Kungsbacka och Varberg med omnejd som behöver hjälp med:

Kontakta oss nu om du behöver hjälp med dina lås!

Om det är bråttom så ringer du låsjouren på 010-333 33 95