Om oss

Välkommen till oss

Vi erbjuder den bästa servicen för flera kunder inom olika branscher och privat!

Säkra upp AB startades av Robin och Marie Tunström 2021. Efter många år av fast anställning och uppbyggnaden av både sälj- och montagearbetet ihop bestämde vi oss för att kombinera de både till att skapa något som vi hoppas på att bli något unikt; en totallösning för slutkund där vi kan leverera en helhetslösning med ett enda samtal för att uppnå full säkerhet för sin fastighet.

Robin startade sin karriär som träsnickare på gymnasienivå med väldigt goda betyg, så pass bra att det lades till 200 extratimmar i hans lärlingsbok.

Tiden efter gymnasiet spenderades på stora företag såsom Tommy Byggare samt Rydlers Bygg i Alingsås tills han bestämde sig för att jobba hos hans fars bolag, Tunströms Byggnadsentreprenör.

Där spenderades flera år som snickare inom byggservice, främst hos privatpersoner för att göra allt från att bygga en altan, tapetsera, måla eller att renovera badrum.

Vid finanskraschen 2007 – 2008 lades dessvärre familjeföretaget ner och Robin valde att pröva på yrket som låssmed då den branschen inte var lika utsatt och tog anställning på en mindre låsfirma i Göteborg.

Säkerhetsbranschen var lärorikt och påminde mycket om byggservicebiten där man gör snabba jobb, träffar mycket olika kunder samt en kunskap som aldrig kan mättas, så därför valde Robin att fortsätta sin karriär där för att fördjupa sina kunskaper inom säkerhet.

Det tog inte lång tid innan jour och låsöppningar blev en vardag och kunskapen för säkerhet ville fördjupas, därför valde Robin att fördjupa sig inom både larm, passage, utrymning samt CCTV-övervakning.

Marie har jobbat inom sälj och marknadsföring under hela hennes karriär. Hon har examen inom butikschef på yrkeshögskola och de senaste 8 åren har hon bedrivit rollen som butikschef.

14 år senare – och tacksam över all sin kunskap hos sina tidigare arbetsgivare – har Robin och hans fru, Marie, bestämt sig för att prova på sin egen lycka med att starta eget och kombinera både bygg- och säkerhetsbranschen som något vi inte har sett hittills och vi ser fram emot äventyret.