Yale Doorman – KAMPANJ

KAMPANJ

Ta del av våra kampanjpriser

Just nu erbjuder vi en kampanj, där du till ett bra pris kan få en trygg helhetslösning! Priserna finner du nedanför.

Yale Doorman Classic: 6 295:-, monterat och klart.

Yale Doorman L3: 8 495:-, monterat och klart.

Tveka inte att kontakta oss för en installation. Du når oss som alltid också på 010-333 33 95.

Yale Doorman gör livet enklare

Med det smarta, digitala låset Yale Doorman Classic behöver du aldrig mer leta efter borttappade husnycklar. Du kan öppna dörren på flera olika sätt – helt utan nyckel. För ökad trygghet kan du även aktivera automatisk låsning, så du vet att din dörr alltid är låst.

Släpp in enkelt utan nyckel

Tryggare och enklare hemma med smarta låset Yale Doorman.

Gör ditt liv lite enklare. Sluta leta efter dina nycklar och lås upp dörren med en kod istället. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. Med Yale Doorman kommer du alltid in.

Tryggt att se låsets status i mobilen

Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är låst. Du kan även koppla upp ditt lås och larma av samtidigt som du öppnar.

Styr ditt lås på distans

Yale Doormans funktioner är bland annat att skapa tillfälliga koder och att öppna och låsa dörren genom en app på telefonen. Skapa tillfälliga koder för besökare eller släpp in dem på distans från din mobiltelefon. Gå ut med hunden, ta ett varv i joggingspåret eller spela fotboll med kompisarna utan att hålla reda på några nycklar. Det finns även möjlighet att skapa tidsstyrda koder. Praktiskt ifall du har återkommande service i din bostad.

Yale Doorman V3 / Classic skillnader

Vilken säkerhetsklass ska ditt lås ha?

Yale Doorman L3

Börja med att titta i ditt försäkringsbrev. Om det står ”särskilda lås och larmkrav” som tilläggskrav ska du ha låsklass 3, uppkopplat inbrottslarm m.m. Då rekommenderar vi dig att välja Yale Doorman L3 som har SSF 3522 Låsklass 3.

Prata även med ditt försäkringsbolag. Bedömning av vad som krävs i just din bostad är individuell och varierar mellan försäkringsbolag, försäkringsbelopp och var du bor.

Yale Doorman Classic

Yale Doorman Classic har fått Låsklass 2. Har du redan ett Yale Doorman Classic gäller den märkning låset hade vid köpet, låsklass kan ej ändras retroaktivt.

Vill du öppna med både Bluetooth® och en app?

Yale Doorman Classic
Yale Doorman Classic kan inte kommunicera med Bluetooth®. I grundversionen är låset offline och öppnas med kod eller nyckelbricka. Om låset kompletteras med en radiomodul kan det styras med en app (exempelvis Verisure) och du kan då öppna låset med din smartphone samt göra låsinställningar från appen eller via datorn.

Hur många koder eller nyckelbrickor behövs?

Yale Doorman L3
Med Yale Doorman L3 kan du ha 30 styck nyckelbrickor registrerade på ett lås och upp till 30 unika användarkoder. Varje nyckelbricka kan registreras till obegränsat antal lås, om du har flera. (Kombinerar du L3 med Classic i ditt system blir antalet lås per nyckelbricka begränsat till 6 stycken lås, eftersom det är maxtalet för Classic).

Yale Doorman Classic
Med Yale Doorman Classic kan du ha max 10 styck nyckelbrickor registrerade på ett lås och upp till 10 unika användarkoder. En nyckelbricka kan registreras på max 6 stycken lås.

Hur kallt är det på vintern där du bor?

Yale Doorman L3
Yale Doorman L3 klarar yttertemperaturer ned till -20 grader och upp till +60 grader.

Yale Doorman Classic
Yale Doorman Classic klarar yttertemperaturer ned till -25 grader och upp till +70 grader.

Klimatdörrar kan vara tjockare än vanliga dörrar, därför är även dörrtjockleken en parameter att se över.

Är dörren smal, tjock dörr eller en dubbeldörr?

Yale Doorman L3
Yale Doorman L3 klarar dörrtjocklekar från 40-88 mm utan anpassning. Installeras låset av en auktoriserad låssmed kan denne anpassa låset och för dörrtjocklekar upp till 100 mm.

Yale Doorman Classic
Yale Doorman Classic klarar dörrtjocklekar från 32-88 mm.

L3 passar dubbeldörrar bättre då det har en något mer slimmad profil. För både Yale Doorman L3 och Classic gäller att den aktiva dörren alltid måste uppfylla samma standard som en enkeldörr och att den passiva dörren måste kunna reglas.

Vill du kunna ta emot hemleveranser?

Yale Doorman L3
Yale Doorman L3 är “home delivery ready” och hjälper dig att ta emot leveransen. Kommer budet när du inte är hemma kan de ringa på den inbyggda ringklockan. Detta visas då i din Yale Access-app och du kan öppna och låsa igen när de lämnat budet.

Yale doorman classic: stödjer ej detta, men går att komplettera med exempelvis ett uppkopplat tittöga alt ringklocka.