Dörrar och dörrautomatik i Göteborg

Dörrar och dörrautomatik i Göteborg

Välkommen till vårt sida om dörrinstallationer och dörrautomatik i Göteborg som möter de högsta säkerhetskraven. Vi erbjuder ett brett utbud av ståldörrar, aluminiumdörrar, tamburdörrar och mycket mer, alla skräddarsydda för att passa din lokals specifika behov. Med vår expertis inom anpassade lösningar kan du vara säker på att få en trygg och bekväm entré till din verksamhet. Läs vidare för att lära dig mer om våra produkter!

Säkerhetsdörrar och tamburdörrar

Vi erbjuder säkerhetsdörrar och tamburdörrar av högsta kvalitet som möter höga säkerhetskrav. Våra dörrinstallationer inkluderar även bokningssystem för ökad trygghet samt dörrautomatik för bekväm användning och tillgänglighet .

Med vårt breda utbud av ståldörr, aluminiumdörr och trädörr alternativ kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för innehavare av lokaler som kräver pålitliga och hållbara dörrenheten installationer med höga säkerhetsegenskaper.

Ståldörrar och stålpartier i Göteborg

Vi erbjuder brandklassade ståldörrar i Göteborg för högsta säkerhet samt specialanpassade lösningar efter behov. Med vår innovativa teknik kan vi erbjuda smidig dörrautomatik som underlättar i vardagen.

Våra ståldörrar och stålpartier har följande egenskaper:

 • Brandklassning upp till EI60
 • Ljudklassning upp till D2
 • Inbrottsskyddsklass RC3
 • Korrosionsbeständighet enligt ISO 12944

Utifrån era specifika krav och önskemål kan vi skräddarsy en lösning med bokningssystem och/eller dörrautomatik som passar just er verksamhet.

Aluminiumdörrar och aluminiumpartier

Våra aluminiumdörrar och aluminiumpartier är energieffektiva med isolerande glas som minimerar värmeförlusten. Säkra upp erbjuder flexibla designalternativ för olika miljöer, vilket gör det möjligt att anpassa dörren eller partiet efter kundens behov. Vårt ljudisolerande material reducerar bullernivåerna inomhus, vilket skapar en bekvämare miljö.

Nedan finner du flera fördelaktiga funktioner vi kan erbjuda:

 • Energieffektivt isolerglas
 • Flexibla designalternativ
 • Ljudisolerande material
 • Bokningssystem (vid önskemål)
 • Dörrautomatik (vid önskemål)

Trädörrar (massiva och lätta innerdörrar)

Våra trädörrar är tillverkade av ekologiskt hållbara material, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ till standarddörrarna. De har också handgjorda detaljer som ger karaktär åt rummen och skapar en unik atmosfär. Våra lätta innerdörrar har lågt viktbelastning vilket gör dem lämpliga för användning i olika typer av byggnader.

 • Ekologiskt hållbara alternativ till standarddörrarna
 • Handgjorda detaljer som ger karaktär åt rummen
 • Lätta innerdörren med lågt viktbelastning

Dörrautomatik

Vi erbjuder högkvalitativa dörrautomatiklösningar för både ståldörrar och aluminiumdörrar. Våra produkter möter de högsta säkerhetskraven och kan styras genom passersystemet, med fjärrkontroll / armbågskontakt eller rörelsedetektor. Säkra Upp installerar och servar dörrautomatiker av alla fabrikat.

Med våra automatiska dörröppnare blir det lätt att komma in och ut ur lokaler samtidigt som säkerheten bibehålls. Vi har även lösningar för tambur- och lägenhetsdörrar samt gallergrindar, vilket gör oss till en komplett leverantör av dörrinstallationer och automatlösningar.

Automatiska dörröppnare

Aoutomatiska dörröppnare är en säker och bekväm lösning för offentliga lokaler. Genom att installera automatiska dörrar kan man öka tillgängligheten för personer med funktionsnedsättningar samtidigt som man minskar risken för smittspridning.

Fördelar med automatiska dörrar för offentliga lokaler:

 • Ökad tillgänglighet
 • Minskar risken för smittspridning
 • Förbättrar säkerheten genom att undvika fysisk kontakt

Olika typer av automatiska dörrsystem och deras funktioner:

 • Skjutdörr: Dörren öppnas genom att skjutas åt sidan.
 • Gångdörr: Dörren öppnas inåt eller utåt beroende på behov.
 • Karuselldörr: En roterande plattform som möjliggör en stor ström av människor.

Installation och underhåll av automatiska dörrar:

Det är viktigt att installationen utfärs rätt av experter på området, såsom vårt team på Säkra upp. Detta garanterar inte bara korrekt installation utan också regelbundet underhåll vilket i sin tur förlänger livslängden på produkten samt ger dig trygghet över dess funktionabilitet. Alla våra installationer sker enligt SS EN 16005 med säkerhetsinspektion med loggbok enligt lag.

Rörelsedetektorer och fjärrstyrning

Rörelsedetektorer är en viktig del av säkerhetslösningar för dörrinstallationer och dörrautomatik. Genom att känna av rörelse i området runt dörren kan detektorn aktivera öppningsfunktionen på ett säkert sätt, samtidigt som obehöriga hålls utanför. Mobilapp-fjärrstyrning gör det möjligt att hantera flera byggnader på ett smidigt och effektivt sätt, vilket sparar tid och resurser. Till våra dörrar erbjuder vi även olika fomer av passersystem för ökad säkerhet.

Fördelar med rörelsedetektorer och fjärrstyrning:

 • Optimal säkerhetshantering genom aktiv rörelsesensor
 • Enkel hantering via mobilappfjärrkontroll
 • Möjlighet till centraliserad styrning av flera byggnader
 • Sparar tid och minimerar risken för inbrott eller intrång

Gallergrindar och gallerdörrar

När det gäller säkerhetskrav för gallergrindar och gallerdörrar är det viktigt att välja en tillverkare som tar ansvar för kvaliteten på produkterna. Materialvalet spelar också en avgörande roll när man väljer dessa lösningar då de ska vara robusta nog att stå emot eventuella intrångsförsök. Vid installation av dessa dörrlösningar bör man anlita professionella för att säkerställa korrekt montering och funktionalitet.

Anpassade lösningar

Vi förstår att varje lokal har sina egna specifika behov när det kommer till dörrinstallationer och dörrautomatik. Därför erbjuder vi anpassade lösningar som möter just era höga säkerhetskrav och önskemål. Våra produkter inkluderar ståldörrar, aluminiumdörrar, tambur/lägenhetsdörrar, trädörrar (både massiva samt lätta innerdörrar) och gallergrindar/gallerdörrar för att skapa unika dörlösningar utifrån ert specifika behov.

Skapa unika dörrlösningar utifrån behov och önskemål

Oavsett vilka behov och önskemål som finns kan vi skapa unika dörrlösningar för att möta dem. Första steget är att identifiera vad som krävs och sedan välja rätt material och design för att uppnå målet. Vi använder också den senaste teknologin för att automatisera dörrarna, vilket ger både bekvämlighet och extra säkerhet.

Exempel på vad vi kan erbjuda:

 • Anpassade lösningar utifrån specifika behov
 • Dörrar i olika material såsom stål, aluminium eller trä
 • Automatiska dörrsystem med sensorer eller fjärrkontroll
 • Säkerhetsdörrar med höga skyddsnivåer
 • Bostadsanpassning för funktionshindrade