Bygg

Bygg

Säkra Upp AB erbjuder både privatpersoner samt företag allt inom säkerhet, detta faller självklart under byggsidan också!

Har ni utsatts för inbrottsförsök – eller ännu värre, ett fullbordat inbrott och behöver hjälp med att byta dörr/altandörr/fönster så erbjuder våra säkerhetstekniker byte av dessa. Vi har utbildade träsnickare och har full kompetens för dessa installationer.

Vi erbjuder självklart även annat inom bygg också såsom ny- om eller tillbyggnation. Vill ni kanske byta samtliga fönster för att få ett bättre inomhusklimat? Har dörren satt sig och behöver justeras? Behöver altanen renoveras eller byggas ut för att kanske kompletteras med ett uterum?

Altaner och uteplatser:

Vi utför både renovering och nybyggnation av altaner och uteplatser. Vare sig ni vill göra en tillbyggnad av staket eller glasräcke eller förstärka upp stomme för exempelvis utespa så ser vi till att ni får en säker och snygg lösning som passar era behov. Vill ni även komplettera med en tillbyggnad av uterum så löser vi självklart det. Vi monterar både måttbeställda uterum från exempelvis Willab Garden eller Skånska byggvaror samt helt arkitektritade efter era specifika önskemål.

Kontakta oss för mer information.

Måttanpassade möbler/garderober

Vi tillverkar platsbyggda bokhyllor, garderober eller förvaringsutrymmen efter era behov. Har ni en dröm om att utnyttja era hem eller kontorsyta till max där standardsortimentet inte passar eller kanske har en egen ritning eller vision hur Ni vill ha det så tveka inte att kontakta Säkra Upp AB för konsultation.

Kontakta Säkra Upp AB för mer info.

Renovera köket

Säkra Upp AB gör totalinstallationer av även kök. Vare sig det är renovering av befintligt kök eller nybyggnation. Vi har monterat de flesta kök från de stora köksleverantörerna.

Vi har samarbete med både elektriker samt VVS företag för att erbjuda er en enda leverantör för en komplett lösning för just eran köksdröm.